Skip to main content

Vores favorithoteller i USA: 5 nye vinkler på 5 kendte steder

Der er langt fra den uudforskede Nye Verden til det moderne USA, som er blevet et af danskernes foretrukne rejselande. Men selv de mest besøgte steder som Grand Canyon, Hollywood og Big Sur rummer stadig unikke oplevelser, hvis du lægger lidt ekstra omtanke i, hvor du vælger at bo. Her guider jeg dig til nogle af mine favoritter.

#1 Amangiri, Utah

Amangiri ved Canyon Point nord for Grand Canyon er et på alle måder enestående hotel. Bygningerne vokser ud af de røde klipper i en perfekt sammensmeltning af rå natur og moderne civilisation, og bag det undselige ydre gemmer der sig stilrene suiter og minimalistiske poolområder domineret af total fred og de klippefyldte vidder.

#2 Post Ranch Inn, Californien

Post Ranch Inn besidder en arkitektonisk skønhed, der forlener den dramatiske klippekyst ved Big Sur med en næsten esoterisk elegance. Her er intet tv. Ingen trafikstøj. Kun stjernernes skær, bølgernes brus og lyden af legesyge søløver, der kalder på hinanden. At Post Ranch Inn samtidig forkæler med sublim gastronomi og en bugnende vinkælder, gør kun totaloplevelsen endnu mere intens.

#3 The Miami Beach EDITION, Forida

The Miami Beach EDITION kan du feste med stil eller tilbringe dagene med intens afslapning i Florida. Værelsernes lyse minimalisme leder tankerne hen på et eksklusivt skandinavisk badehotel og er en forfriskende kontrast til South Beach’s sambarytmer. Gastronomien er i top, cocktailkortet er et af strandens bedste, og haven er fyldt med små, idylliske oaser med cabanaer og loungeområder.

#4 Crater Lake Lodge, Oregon

Crater Lake er ikke en af USA’s mest besøgte nationalparker, men Crater Lake Lodge er hele turen til Oregon værd. Den hundredårige lodge er den eneste med udsigt til den kratersø, der har givet nationalparken sit navn – og hvilken udsigt. Du finder ikke et mere spektakulært bagtæppe for morgenkaffen end det blikstille, dybblå vand omgivet af den forrevne kraterkant og den tætte, mørke skov.

#5 Sunset Marquis, Californien

Sunset Marquis er West Hollywood, når det er sjovest. I 50 år har det legendariske luksushotel været stjernernes foretrukne legeplads, men selv om der fortsat indspilles musik i hotellets studie, må du se langt efter fordums famøse fester. Sunset Marquis er i stedet blevet orkanens stille øje, hvor historiens vingesus og den underspillede elegance tilsammen skaber en helt igennem magisk LA-stemning i Californien.

Lars Mørk

Lars Mørk (f. 1976) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Lars er specialist i USA og har et helt særligt forhold til Hawaii. Selv om han som regel ender et sted i USA, drømmer Lars også om at opleve Sydamerika, der er det eneste kontinent ud over Antarktis, som han endnu ikke har besøgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *