Skip to main content

Voksen på verdens største krydstogtskib

Harmony of the Seas er en fest. Mange tror kun for børn, men tag ikke fejl. Shows, natklubber, restauranter, barer, zip line, lounges og fredfyldte kroge inkl. kyssebænk i parken åbner for et overflødighedshorn i voksenstørrelse. Og hvem tror I, har det største smil på, efter 10 etagers rutsjebane?

Fortalt af Claus Eriksen

På Harmony of the Seas uden børn – og når børnene er lagt

Harmony of the Seas fra Royal Caribbean Cruise Line er en by med 7 bydele fra gågaden over Central Park til det store poolområde. Børnene har legeplads og børnehave og ungdomsklub og vandland. Karrusel på gågaden er her også. Og meget mere. På minigolfbanen og skøjtebanen mødes alle aldre. Både to og tre generationer sammen. Det er Harmony of the Seas perfekt til, for der er så meget at være fælles om.

Forældrenes fest

Men hvordan er det lige at være på Harmony of the Seas, hvis man ikke rejser med børn, og når børnene evt. er lagt. Stadig en fest. I bestemmer, hvor meget fart der skal være på festen fra fantastiske live koncerter til stille lounges. Fra børnefrit soldæk og specialrestauranter til dejlige spabehandlinger.

Aftenstemning på gågaden på Harmony of the Seas

En tilfældig aften på Harmony of the Seas

Vi gik en tur på Harmony of the Seas en tilfældig aften i maj. Der var Grease i Royal Theatre på dæk 4 og 5 i en kvalitet, så det kunne køre på Broadway. På skøjtebanen i Studio B på dæk 4 var et ikke mindre eminent isshow. I Aqua Theater på dæk 6 turde man næsten ikke se med, når dansere og akrobater lavede show med alt fra hiphop og halsbrækkende udspring til formationssvømning. Hvordan kunne de være så længe under vand?

Jazz on 4 på Harmony of the Seas

Forkælet af fløjlsblød jazz

I Jazz on 4 på dæk 4 var blev øregangene forkælet af fløjlsblød jazz. Schooner Bar på dæk 6 havde en skøn pianist. Der var calypso og reggae på Dazzles på 8. og 9. dæk. Flere comedy shows og flere koncerter af kortere eller længere varighed i endnu flere barer og på endnu flere scener. Stemningen gik fra det intime til gadefesten på gågaden på dæk 5. Orkester og sangere stod oven på en af butikkerne. I den anden ende af gågaden lavede 2 robotter cocktails!

Isshow i Studio B på Harmony of the Seas

Magisk stjernehimmel

Baren Rising Tide levede helt op til sit navn. Den kørte op og ned mellem gågaden og parken. Hele baren! Inde i kasinoet levede drømmen om den store gevinst. Og oppe på 15. dæk blev den friske luft og udsigten over havet suppleret af en smuk stjernehimmel og drinks fra baren her. Solstole blev til stjernestole, og natten var stadig ung.

De stille kroge og fredfyldte pladser

I Central Park med de mange træer og planter er det fuglesang, der kommer ud af højttalerne. Det er en af byens oaser med dejlige restauranter og eksklusive butikker. I må afgøre, om det er smukkest om dagen, eller når lysene tændes. Dagen igennem er det muligt at finde disse oaser – som i enhver anden by.

Jacuzzi på Harmony of the Seas

 Gastronomi og tosomhed

I det store Solarium på dæk 15 er solstole, stor jacuzzi og smukt design forbeholdt voksne. Har I valgt at bo i en suite – de fås fra juniorsuiter til overdådige paladser i flere etager og med op til 14 beboere – har I adgang til en særlig lounge hele dagen. Også til måltiderne – juniorsuiter dog kun morgen og frokost.

Når vi nu igen nærmer os maden, som i parentes bemærket er enestående, så er her adskillige restauranter, hvor I kan nyde gastronomi og tosomhed. Velbekomme.

Aqua Theater på Harmony of the Seas

Spa, fitness og løbebane

Stille forkælelse er selvfølgelig også en del af livet som voksen på Harmony of the Seas. Spaen har et utal af tilbud, og ved siden af finder I fitness centret, hvis I trænger til at røre musklerne. Herfra kan I komme til løbebanen, der går hele vejen rundt om skibet ved redningsbådene med sjove og motiverende skilte mange steder. Oppe i sportsområdet er basketbane, surfområde, klatrevæg mm.

Zip line på Harmony of the Seas

Hvem vil ikke stadig være et barn?

I kan køre i zip line højt over boardwalken, hvis suget i maven skal være større. Og så er vi tilbage ved rutsjebanerne. De store over 10 etager og de to vandrutsjebaner. Prøv at se dem, der dukker op med et kæmpe smil. Selv de mest inkarnerede voksne har vist et barn i sig.

Motivation er en god ting, når man skal løbe på Harmony of the Seas

Alt dette er kun få glimt fanget en tilfældig majdag. Harmony of the Seas kan ikke beskrives kort. Harmony of the Seas skal opleves!

 

Gæsteblogger

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

2 thoughts to “Voksen på verdens største krydstogtskib”

 1. Hej
  ville lige høre hvor skibet sejler fra
  og hvor mange dage tager turen

  har ferie uge 7-8 i 2018

  ande forslag modtages også , vi er 2 til 4 pers også gerne noget med golf

  1. Hej Henrik. Mit bedste råd er at ringe til vores krydstogteksperter på 33320320. Bed om at tale med Kenneth, Lars Damsbo eller Charlotte Schou. De kan alle detaljer og også hjælpe med ekstra dage i land. Hilsen Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS