Skip to main content

Travel Stories: Få eksperternes tips til din rejse

Vil du drømme dig væk til fantastiske rejsemål for en stund? I Travel Stories fortæller vores rejserådgivere om unikke rejseformer såsom øhop, glamping, generationsrejser og krydstogter. Se filmene og tal med os for at få en skræddersyet rejse, som rummer alt det, du drømmer om.

Togrejser – når transport er en oplevelse

Hør Anny fortælle om togrejser verden over

Togrejser handler ikke bare om at komme fra a til b. Det er en fantastisk rejseform, der trækker lidt tempo ud af rejsen – hvor I får tid til samvær, tid til at læne jer tilbage og se ud af vinduet. Hør rejserådgiver Anny Stensvig fortælle om togrejser med Nyhavn Rejser.

Se også 5 spektakulære togrejser her.

Hvor skal årets skiferie gå til?

Få Kims tips til det rette valg af skidestination

Der er ofte mange spørgsmål, som melder sig, når årets skiferie skal arrangeres. Du har nok selv svaret på, hvem der skal med – men, hvor får I alle mest muligt ud af ferien på de hvide pister? Skal ferien også byde på andre oplevelser? Skal hotellet være luksuriøst og pisterne lige udenfor døren? Alt det og meget mere giver Kim dig svarene på i filmen herover.

Fortsæt her, hvor Kim guider dig til 5 hot spots i den hvide sne.

Sådan vælger du det rette krydstogt

Få Kenneths tips til krydstogtrejser

Hvad er forskellen på rederierne? Hvilken rute skal du vælge? Hvordan er livet om bord? Hør rejserådgiver Kenneth Christiansen fortælle om krydstogter med Nyhavn Rejser og bliv klædt på til at vælge det krydstogt, som er det helt rigtige for dig.

Krydstogt er for alle – få mere inspiration her >>

Stor guide til øhop i hele verden

Afspil filmen og få Davids tips til øhop

Hvorfor nøjes med én ø, når du kan vælge flere? Hør David Rosborg-Larsen fortælle om de største oplevelser med øhop verden over og bliv klædt på til at sammensætte dit eget eventyr.

Se også 3 rejser med øhop her >>

Hvad er en generationsrejse?

Hør Maria fortælle om generationsrejser

Hør rejserådgiver Maria Andkaer Øien fortælle, hvad en generationsrejse med Nyhavn Rejser er. Vi har testet og håndplukket poolvillaer så store, at de er som et resort på resortet – så du kan bo sammen med familie og venner. Skal I også have privat kok og chauffør?

Se 3 bud på poolvillaer til generationsrejsen >>

Alt du skal vide om glamping

Afspil filmen og få Pers tips til glamping

Glamping er en unik rejseform, hvor du bor i luksustelt langt ude i naturen. Du har egen seng og ofte også eget bad og toilet, mens store natureventyr venter lige udenfor teltet. Hør rejserådgiver Per Storm fortælle om, hvad glamping er – og hvor du kan få oplevelserne!

Se også 21 bud på glamping rejser her >>

KONTAKT OS