Skip to main content

Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?

Drømmer du om at slappe af på en bountystrand til vinter? Vil du opleve en spændende storby? Tage på safari eller noget helt fjerde? Det kan være svært at vælge, hvor vinterferien skal gå til. Tag vores test, så er du klar til at planlægge vinterferien!

 

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?
%%personality%%

Share your results0%

Anne Sparresø Merklin

Anne Sparresø Merklin (f. 1990) har arbejdet hos Nyhavn Rejser siden 2017. Hun har oplevet meget af Europa, udforsket Sydafrika på hesteryg og mærket magien strømme flere steder i Asien. Det er især natur- og dyreoplevelser, der trækker. Men luksus er også højt på listen!

8 thoughts to “Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?”

 1. Øv jeg er “single”, men heldigvis er der ca. 30% af den danske befolkning der bor alene, og det er der jo andre rejsebureauer der har fået øjnene op for.
  Med venlig hilsen Lise

  1. Hej Lise

   Alle vores rejser kan skræddersys til dine ønsker, og du kan sagtens rejse alene! Du er meget velkommen til at kontakte vores rejserådgivere på tlf. 78 792 253.

   Bedste hilsner Anne, Nyhavn Rejser

  1. Hej Tove

   Tak for din feedback. Næste gang vi laver en tilsvarende quiz, sørger vi for at tilføje muligheden for at rejse alene. Bedste hilsner Anne, Nyhavn Rejser

 2. Rejser til Australien i 3 uger med børn,svigerbørn og børnebørn og holder jul i Brisbane og nytår i Sydney

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /srv/users/nyhavn/apps/nyhavn-blog/public/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492
KONTAKT OS