Skip to main content

Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?

Drømmer du om at rejse ud i verden i vinterferien? Væk fra den danske, kolde vinter til et sted med lækre strande og solskin? Og måske endda storby, kultur og vilde dyr? Men kan du ikke gennemskue, hvor du skal rejse hen? Så tag vores test og få svaret.

 

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?
%%personality%%

Share your results0%
Anne Sparresø Merklin

Anne Sparresø Merklin (f. 1990) er tekstforfatter hos Nyhavn Rejser. Anne har oplevet en god portion af Europas storbyer, men har også udforsket Sydafrika på hesteryg og mærket magien strømme i Asien. På rejser kombinerer hun gerne de bedste hoteller med store dyre- og naturoplevelser.

6 kommentarer til “Tag testen: Hvor skal du rejse hen på vinterferie?

 1. Øv jeg er “single”, men heldigvis er der ca. 30% af den danske befolkning der bor alene, og det er der jo andre rejsebureauer der har fået øjnene op for.
  Med venlig hilsen Lise

  1. Hej Lise

   Alle vores rejser kan skræddersys til dine ønsker, og du kan sagtens rejse alene! Du er meget velkommen til at kontakte vores rejserådgivere på tlf. 78 792 253.

   Bedste hilsner Anne, Nyhavn Rejser

  1. Hej Tove

   Tak for din feedback. Næste gang vi laver en tilsvarende quiz, sørger vi for at tilføje muligheden for at rejse alene. Bedste hilsner Anne, Nyhavn Rejser

 2. Rejser til Australien i 3 uger med børn,svigerbørn og børnebørn og holder jul i Brisbane og nytår i Sydney

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *