Skip to main content
Azamara, kvinde på krydstogt, banner

Stor test: Find dit rette krydstogtrederi

Vil du på krydstogt, men kan du ikke gennemskue, hvad der er det rette rederi for dig? Kan du ikke skelne det ene skib fra det andet, og har du svært ved at vurdere, hvor du vil få den bedste oplevelse? Tag vores test, og få svaret!

 

Share the quiz to show your results !


Just tell us who you are to view your results !

Dit krydstogtrederi er:
%%personality%%

Share your results0%

Kenneth Koustrup Christiansen

Kenneth Koustrup Christiansen (f. 1977) har været salgschef i krydstogtsafdelingen hos Nyhavn Rejser siden januar 2016. Kenneth er udlært kok og startede sin krydstogtskarriere på Oslobåden. Siden har han sejlet verden tyndt både privat og professionelt med alverdens forskellige rederier.

6 thoughts to “Stor test: Find dit rette krydstogtrederi”

 1. Nej tak

  Er kun til Celebrity eller derover hvor man slipper for BØRNEFAMILIERNE OG BØRN

  når jeg rejser med min mor på nu 91 år, for jeg gider ikke alle de børne aktiviteter og larm

  service, god mad og kvalitet er i højsæddet

  og aldrig mere skal jeg rejse COSTA (heldigvis var det lige den tur mor ikke var med på)

  1. Hej Liselotte

   Tak for din kommentar.

   Det er jo smag og behag, om man foretrækker den ene eller den anden rejseform – og det er jo noget af det, der er så fedt ved krydstogter. At man ved at vælge forskellige rederier kan få vidt forskellige oplevelser, som passer til ens helt egne behov.

   Rigtig god rejse.

   Mvh. Kenneth

 2. Ja selvfølgelig skal jeg med Azamare som min test viste. Det vil også lige være noget for Liselotte og hendes mor, Azamara er ikke interessant for børnefamilier.
  Jeg forstår så godt at hun ikke rejser med Costa, det skal jeg heller ikke. Jeg har ikke rejst med dem; men har flere dårlige oplevelser, hvor rederiet er Italiensk eller der er Italienske officerer.
  Min mand og jeg går og glæder os til at vi I December skal sejle med Azamare Journey fra Singappore til Hong Kong. Rejsen er blevet til med hjælp af Lars Damsbo, som er super til at finde lige REJSEN.

  1. Hej Anne Elisabeth

   Tak for din besked. Azamara er også et af mine favoritrederier – det spiller bare!

   Rigtig god tur til Singapore og Hong Kong. Jeg er selv lige kommet retur derfra, og det var en kæmpe oplevelse.

   Mvh. Kenneth

 3. Har sejlet med flere forskellige rederier. Azamara var utrolig lækkert. Her var vi på en jule og nytårsrejse i Det Kinesiske Øhav. Men, men det var næsten også for stille, umuligt at få en drink sidst på aftenen og alt lukkede ned ved 23-tiden. Sejlede med Azamara Quest med en fantastisk service.
  Har sejlet med COSTA flere gange, og store skibe med mange børnefamilier er heller ikke noget for os, hvorimod COSTA Neo skibene er fantastiske. Har været med COSTA Neo Romantica 2 gange, henholdsvis 3 uger og senest 1 måned. Disse skibe er ikke baseret på børnefamilier, men alligevel er der mange aktiviteter, fantastisk mad, god plads m.v.
  Vi har i januar-februar i år været afsted med Celebrity Millenium, som vi også har sejlet med tidligere, dette kan bestemt også anbefales, fin forplejning, god atmosfære samt utrolig venlig betjening.

  1. Hej Kirsten

   Tak for at du giver dig tid til at dele jeres krydstogtoplevelser med os.

   Jeg er helt enig med dig, at Azamara er et dejligt rederi og der er tid til oplevelser i land og ombord på de 2 smukke skibe som rederiet har. Personalet ombord ved hvordan de skal hygge og kræse om en, så oplevelsen bliver endnu større.

   Costa Neo skibene skiller sig meget ud i forhold til resten af Costas skibe. Der er lagt mere vægt på design og eksotiske oplevelser, så det er også de skibe Nyhavn Rejser kommer til at satse på i fremtiden, når vi taler Costa Cruises.

   Jeg var selv med Celebrity Constellation fra Singapore 14 nætter i februar måned, og her taler vi også om virkelig god service og unikke oplevelser.

   Mvh. Kenneth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /srv/users/nyhavn/apps/nyhavn-blog/public/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492
KONTAKT OS