Skip to main content

Om Nyhavns Verden

Velkommen til Nyhavns Verden – et rejseforum for passionerede globetrottere på jagt efter autentiske eventyr. Her får du inspiration og viden, der hjælper dig til at gøre dine unikke rejsedrømme til virkelighed.

Vi rejser, så du også kan

Nyhavns Verden er et fællesskab af passionerede rejseentusiaster, der hvert år rejser verden tynd i jagten på de største og mest unikke oplevelser.

Når vi ikke er ude at rejse, sidder vi på Nyhavn Rejsers hovedkontor, hvor vi bruger vores erfaring og viden til at rådgive andre om deres rejseeventyr.

Nyhavn rejser

På jagt efter den ægte magi

Hos Nyhavn Rejser tror vi på, at det er de autentiske oplevelser, der efterlader de største indtryk. Nyhavns Verden er vores forsøg på at tage dig med til de steder, der ligger langt fra de gængse turistruter. Til de oplevelser, som du ikke lige selv finder. For det er der, den ægte magi gemmer sig.

Nyhavn Rejser på Maldiverne

Rejsetips og inspiration

Vores håb er, at du gennem vores indlæg på bloggen både vil blive klogere på verden og al dens mangfoldighed, og at du vil blive inspireret til at udforske den sammen med os.

Vi blogger live fra destinationen og med dybdegående rejseartikler og tips, når vi er hjemme igen.

Vi giver dig

  • Nye perspektiver på kendte destinationer
  • Inspiration til rejser og oplevelser, som du måske ikke før ville have overvejet
  • Kvalificeret information, der hjælper dig til at prioritere og træffe de rette beslutninger
  • Råd og vejledning til, hvordan du får det optimale udbytte af din rejse
  • Et forum, hvor vi kan dyrke vores fælles passion for verdens mangfoldighed

Nyhavn Rejser

Hvem er vi?

Nyhavns Verden er et fællesskab af passionerede rejserådgivere med en helt særlig kærlighed til hver vores rejsemål, som vi har besøgt igen og igen og vender tilbage til, så snart vi kan se vores snit til det.

Bloggen drives af Nyhavn Rejser, der er Danmarks førende udbyder af skræddersyede, individuelle rejser. Vi er grundlagt i 1988 og er i dag ca. 60 rejseentusiaster, der holder til i et gammelt pakhus på Østerbro.

Du kan læse mere om os og vores rejser her.

Følg med!

Vil du vide mere om, hvad der sker i vores verden? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi skriver til dig ca. en gang om ugen med inspiration til nye rejseeventyr.

Du kan også kontakte os direkte her.

KONTAKT OS