Skip to main content
Baros på Maldiverne

Maldiverne er en følelse

At tale Maldiverne med Charlotte Frost udvikler sig lynhurtigt til en samtale om velvære, det gode liv og alt, hvad dertil hører. Inklusive bobler, turkise laguner, hvidt sand og masser af kærlighed. Man bliver nemt en anelse misundelig.

Drøm med, når Charlotte fortæller om øgruppen i Det Indiske Ocean, der er blevet hendes andet hjem.

Frokosten på Soneva Fushii

Forelsket i Maldiverne

Men hvad er det med Charlotte og Maldiverne? De to er uløseligt bundet sammen.

”Det er følelsen. Intet får mig til at slappe af på samme måde,” fortæller Charlotte. ”Jeg er forelsket i Maldiverne og i livsstilen. Man spiser en lang morgenmad, tager måske ud at snorkle, hører noget musik, læser en bog. Nyder dejlig mad og måske et glas bobler. Soler lidt. Man SKAL ikke nå noget. Man kobler af. Fuldstændig.”

Villa 38, Gili Lankanfushi

Water Villa på Six Senses Laamu

Chili Bar på Six Senses Laamu

Det handler om stemningen

Det er selve fornemmelsen af et resort, der betyder mest for Charlotte. Stemningen. Om smilene kommer fra hjertet. De andre gæster. Lyde og dufte. Alt det, man skal være på stedet for at kunne se og føle. Det, man ikke kan se i en brochure eller på en hjemmeside.

”Når jeg taler med mine kunder, handler det derfor meget for mig om at kunne fornemme den stemning og atmosfære, der vil være rigtig for dem.”

Sun Siyam Iru Fushi, Maldiverne

Six Senses Laamu

Charlotte på hotelinspektion, Maldiverne

15 gange på Maldiverne. Indtil videre

Charlotte har været 15 gange på Maldiverne. Hun har et kæmpe netværk med tætte relationer. Næste gang skal hun også besøge to byggepladser, så hun allerede her fornemmer stederne og er klar, når de åbner.

Charlotte kommer ned i detaljerne på sine besøg. Er bygningerne vedligeholdt? Spiser havet af stranden? Er den gode kok der stadig? Er lederen af børneklubben der? Kommer smilet stadig fra hjertet? Hvordan er den nye medarbejder i spaen? Nye resorts kommer til. Andre kasseres indtil videre.

”Der er kæmpe forskel på kvaliteten. Jeg har oplevet det mest fantastiske, men også noget, der lignede en trailerpark på en grå strand, da jeg stod der. Strande på Maldiverne skal altså være hvide!”

I en klasse for sig

Er en thailandsk ø så ikke lige så god?

”Jeg kommer ofte i Thailand. Der er skønt. Men for mig er Maldiverne i en liga for sig. Sandet, vandet, snorklingen …. det hele! Men det handler jo også om økonomi, og vil man kunne gå hen ad stranden til en anden restaurant, besøge templer og markeder, så skal man ikke til Maldiverne.”

Charlotte Frost

Charlotte Frost (f. 1970) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i 12 år. Hun er specialist i Seychellerne, Sri Lanka, Thailand og Emiraterne og har et helt særligt forhold til Maldiverne. Halvdelen af året bor Charlotte i Singapore sammen med sin mand, og på deres rejser står den altid på sol, strand og god mad.

Én kommentar til “Maldiverne er en følelse

  1. Jeg må give Charlotte ret. Maldiverne kan et eller andet. Havde egentlig ikke troet det var noget for mig, da min datter og min mand overtalte mig om at vi skulle af sted. Tænkte at der skete for lidt… Men i løbet af ingen tid var kroppen helt afslappet, ingen hastværk kun den vanskelig beslutning om hvorvidt vi skulle snorkle eller bade og om hvor vi skulle indtage dages frokost og middag. Aldrig er jeg kommet så udhvilet og afslappet hjem fra en ferie. Kan stærkt anbefales 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *