Skip to main content
Prince Maurice, Mauritius

Le Prince Maurice – hvor drømme bliver til virkelighed

Hvide sandstrande, turkisblåt vand, grønne sukkerrør og frodig regnskov. Mauritius har meget at byde på og er den perfekte ramme for en afslappet tropisk ferie.

Charlotte Trippetti drømte om paradis og fandt det på Le Prince Maurice. Her fortæller hun om sine oplevelser med ultimativ forkælelse i Det Indiske Ocean.

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Paradisøen i Det Indiske Ocean

Det er kun få timer siden, vi første gang satte vores fødder i Mauritius‘ varme sand. En vulkanø i Det Indiske Ocean tre gange større end Bornholm. Beskyttet af verdens længste ubrudte koralrev og med en gennemsnitstemperatur på 23-29 grader året rundt.

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Når drømmen bliver til virkelighed

Vi skal bo på Le Prince Maurice, vores helt enestående 5+-stjernede “hjem”, og sikke et betagende syn, der møder os, da vi træder ind i den åbne lobby med eksotiske vandfontæner, indbydende pool og havet i baggrunden.

Venligt personale på Le Prince Maurice, Mauritius

Vi får den venligste modtagelse af det smilende personale klædt i de smukkeste uniformer i violette, hvide og gyldne farver.

Vi fornemmer straks, at vi er kommet til et helt unikt, lille luksushotel, hvor der virkelig er lagt vægt på både afslappet stil og raffineret elegance.

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Palmesus og gourmetmad

Vi bor lige ud til havet med palmesus på terrassen og en tropisk have med pool. Vi går mange slentreture hånd-i-hånd på stranden, spiser frokost direkte på stranden under parasollen, og lidt længere nede ad stranden får vi serveret den lækreste sushi i bløde loungestole.

Godnatdrink i den oplyste lagune

Eventyret fortsætter om aftenen, når vi via lange træbroer går ud til en af de to gourmetrestauranter, Le Barachois. Efter middagen gør holdt ved den flydende bar, hvor vi nyder en fantastisk drink med passionsfrugt, lime og vodka.

Lagunen er oplyst og ser helt turkis ud i aftenmørket. Det her er uden sidestykke en af de mest romantiske aftener, vi nogensinde har oplevet.

Le Prince Maurice på Mauritius

Le Prince Maurice på Mauritius

Luksus-spa og stjernestatus

Inden det hele får en ende, skal vi forkæles en sidste gang i resortets tropiske spa. Der dufter skønt af vanilje, kokos og citron. Jeg er selvfølgelig nødt til at prøve den unikke pedicure inspireret af Brice Nicham, som rejser verden rundt og leverer førsteklasses behandlinger til stjernerne.

Efter 14 dage på vulkanøen i Det Indiske Ocean er det lige præcis, hvad vi føler os som. Stjerner.

Gæsteblogger

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS