Skip to main content

Komplet guide til din næste skiferie. Europa eller længere væk?

Hvor er den bedste puddersne? Hvor finder du det mest hippe, det klassiske og det bedste til familier, når ferien skal være på ski eller snowboard? Lad os guide dig til de hotteste hot spots i sneen. Og husk, at oversøiske skiferier skal bestilles i rigtig god tid!

Se filmen og lad rejserådgiver Kim guide dig til dit næste skieventyr – på blot 3 minutter!

Der er ofte mange spørgsmål, som melder sig, når årets skiferie skal arrangeres. Du har nok selv svaret på, hvem der skal med – men, hvor får I alle mest muligt ud af ferien på de hvide pister? Skal ferien også byde på andre oplevelser? Skal hotellet være luksuriøst og pisterne lige udenfor døren? Alt det og meget mere giver Kim dig svarene på i filmen herover.

Læs videre og se 5 populære destinationer.

1. Schweiz: Alperne med stil

I kantonen Valais inviterer Crans-Montana til skiløb på 140 km pister i fire områder, der også har mange vandreruter. Bo på ikoniske Crans Ambassador 5* i eksklusive Crans omgivet af butikker og restauranter. Verbier i det sydvestlige Schweiz byder på fantastisk snekvalitet, udfordringer for alle på 400 km pister i De Fire Dale fra børnebakke til ekstrem off piste. Bo på smukke W Verbier 5* Lige ved Mèdran-svævebanen.

Find din skiferie til Schweiz >>

2. Frankrig: Luksus i verdens største skiområde

Skal din skiferie gå til Megève eller Courchevel?

Megève byder på eksklusiv stemning i en autentisk alpeby tæt på Mont Blanc og Chamonix. Her er super terræn med 445 km pister. Bo i rustik luksus på Le Chalet Zannier 5*. Les Trois Vallées er verdens største sammenhængende skiområde. Effektiv logistik binder 600 km pister sammen med 174 lifter til de 119 pister.

Vi anbefaler Six Senses Residences Courchevel 5* i jetsetternes Courchevel 1850.

3. Japan: Puddersne i verdensklasse

Niseko United på Hokkaido er Japans største og bedste skiområde med 70 præparerede pister og 30 km2 off piste i åbent landskab. Kombinationen af lav luftfugtighed og 15 meter snefald om året betyder puddersne i verdensklasse. Bo på Hinode Hills 4* i Niseko Village med ski in-ski out.

Vil du kombinere med storbyferie, bør du overveje Hakuba Valleys bedste område Happo One kun 3 timer fra Tokyo.

4. USA: Historie og mangfoldighed

USA har muligheder for alle. Aspen Snowmass i Colorado har 360 spektakulære pister og er samtidig et stykke amerikansk historie og centrum for kultur og elite. Bo på Aspens eneste ski in – ski out hotel, Little Nell 5*!

I Utah har Alta Snowbird snekvalitet i verdensklasse inkl. champagne puddersne og forrygende off piste, mens Mammoth Lakes i Californien inviterer til aktiviteter for alle aldre i et skisportens legeland.

Se rejseforslag: Skiferie i Aspen på første klasse >>

5. Canada: Spektakulære Canadian Rockies

Om du er begynder eller ekspert, på ski eller snowboard, er Banff National Park en oplevelse af de store. Det samme er ikoniske Fairmont Banff Springs 4*, The Castle in the Rockies! Oplev også Whistler Blackcombs to bjerge med Peak2Peak-Gondola som en uendelig tørresnor mellem sig. Her er 16 alpine bowls, 3 gletsjere og flere end 200 pister, freestyle baner, off piste … Vi anbefaler Four Seasons Resort 5*.

Kim Carlsson

Kim (f. 1975) har arbejdet i Nyhavn Rejser siden 2018 og er ekspert i rejser til Nordamerika, Sydamerika og Japan. På rejser værdsætter han lokale oplevelser i kombination med høj komfort, god mad og et godt glas vin – gerne med bjergudsigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS