Skip to main content

Hvem er vi?

Nyhavns Verden er et fællesskab af rejseentusiaster, der blogger om over 40 lande fordelt på seks kontinenter. Vi er alle tilknyttet Nyhavn Rejser, som er Danmarks førende udbyder af skræddersyede, individuelle rejser.

Vi har vidt forskellige baggrunde og har hver især en helt særlig forkærlighed for vores meget forskellige favoritdestinationer. Man passionen for de unikke, autentiske og uforglemmelige oplevelser har vi alle til fælles.

Anne Sparresø Merklin

Anne Sparresø Merklin (f. 1990) er tekstforfatter hos Nyhavn Rejser. Hun har oplevet det meste af Europa, udforsket Sydafrika på hesteryg og mærket magien strømme flere steder i Asien. Det er især natur- og dyreoplevelser, der trækker. Men luksus og badeferie er også højt på listen!

Annett Løve Jensen

Annett Løve Jensen (f. 1961) har været hos Nyhavn Rejser siden 2014 og er ekspert i Caribien, Dansk Vestindien og USA. På sine rejser søger Annett mod uimodståelige shoppingområder kombineret med kultur og natur, og så er hun vild med krydstogter, som er endnu et af hendes ekspertområder.

Anny Stensvig

Anny Stensvig (f. 1963) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Hun er bl.a. specialist i Australien og New Zealand. På sine rejser jagter Anny de unikke overnatningssteder, og dagene går med at møde den lokale atmosfære og befolkning, smage på det lokale køkken og holde strategiske kaffepauser.

Berit Algren Bonde

Berit har været produktchef for Asien hos Nyhavn Rejser siden 2017, men har arbejdet i rejsebranchen siden 2004. Hun er ekspert i Thailand og Vietnam, og har sammenlagt boet i Asien i 10 år. Når hun rejser, er det især de autentiske oplevelser med lokalliv i øjenhøjde, smuk natur langt ude på landet eller dykkerlivet under vandoverfladen, som hun søger.

Birgitte Christensen

Birgitte Christensen (f. 1963) er projektleder i Nyhavn Rejsers specialafdeling Groups, Events & Incentives, hvor hun arrangerer grupperejser for virksomheder og foreninger til hele verden. Hun har over 30 års erfaring fra rejsebranchen og har været hos Nyhavn Rejser siden 2006.

Camilla Flindt

Camilla Flindt (f. 1980) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden starten af 2008. Hun nyder at skræddersy rejser helt efter den enkeltes interesser, og hun er slet ikke færdig med at se verden selv. Hun er ekspert i både Canada, Mexico, USA, Spanien og Borneo, Hawaii og Malaysia.

Charlotte Frost

Charlotte Frost (f. 1970) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i 12 år. Hun er specialist i Seychellerne, Sri Lanka, Thailand og Emiraterne og har et helt særligt forhold til Maldiverne. Halvdelen af året bor Charlotte i Singapore sammen med sin mand, og på deres rejser står den altid på sol, strand og god mad.

Claus Eriksen

Claus Eriksen (f. 1956) har været tekstforfatter hos Nyhavn Rejser siden 2007. Claus har rejst over det meste af verden og har altid en stak medrivende rejsebreve med hjem. På sine rejser søger Claus væk fra de mange og tæt på natur og kultur – men han viger heller ikke tilbage for en 300 m2 stor luksusvilla på Maldiverne.

Gæsteblogger

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

Kenneth Koustrup Christiansen

Kenneth Koustrup Christiansen (f. 1977) har været salgschef i krydstogtsafdelingen hos Nyhavn Rejser siden januar 2016. Kenneth er udlært kok og startede sin krydstogtskarriere på Oslobåden. Siden har han sejlet verden tyndt både privat og professionelt med alverdens forskellige rederier.

Klaus Nolsøe

Klaus Nolsøe (f. 1974) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i to år. Han er specialist i Afrika og har været på talløse safarirejser, men også oplevet storbyer og paradisstrande. På Klaus’ rejser fylder naturoplevelserne meget, og han drømmer bl.a. om at vende tilbage til Nepal, hvor han før har trekket i Himalaya.

Knut Svindland

Knut Svindland (f. 1963) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2014 og er ekspert i Thailand, Malaysia, Mexico og Mellemøsten. Naturoplevelser og besøg på autentiske, lokale restauranter indgår altid på Knuts rejser.

Lars Mørk

Lars Mørk (f. 1976) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Lars er specialist i USA og har et helt særligt forhold til Hawaii. Selv om han som regel ender et sted i USA, drømmer Lars også om at opleve Sydamerika, der er det eneste kontinent ud over Antarktis, som han endnu ikke har besøgt.

Lars Ypkendanz

Lars Ypkendanz (f. 1972) har været økonomidirektør hos Nyhavn Rejser i otte år. Lars har rejst i store dele af verden, men især mødet med Australien har gjort et uudsletteligt udtryk. På Lars’ rejser spiller aktive oplevelser, den lokale kultur og afslapning en stor rolle, og turen rundes helst af med lidt badeferie og dykning.

Lasse Westh

Lasse Westh (f.1974) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2008. Lasse har altid brændt for at rejse, og passionen for at opleve har bragt ham til alle egne af verden. Han er ekspert i Sydamerika, Mexico og Borneo, og Galápagos er en af de destinationer, der har gjort særligt indtryk.

Margit Jørgensen

Margit Jorgensen har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2001 og i rejsebranchen siden 1994. Hun er specialist i Indonesien, Borneo, Malaysia og Thailand. Hun er i Indonesien flere gange om året, hun har boet på Bali, taler sproget og kender hver eneste krog og detalje.

Maria Andkær Øien

Maria Andkær Øien (f. 1981) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2013. Hun er ekspert i både Europa, Hawaii, Bali, Thailand, Mauritius og Seychellerne. Maria elsker nemlig at rejse i øst og vest og at møde nye kulturer sammen med sin familie.

Maria Hvid Kargaard

Maria Hvid Kargaard (f. 1983) er teamleder i marketing og har været hos Nyhavn Rejser siden marts 2016. Maria har primært rejst i Europa og Mellemøsten og researcher bestandigt nye destinationer, der skal besøges. Når hun ikke er i poolen med familien, går Maria på opdagelse i den lokale historie og gastronomi.

Mathias Møller Aarestrup

Mathias Møller Aarestrup (f. 1978) har været rejserådgiver hos Nyhavn rejser siden 2013. Han er bl.a. specialist i Galápagos, Malaysia, Costa Rica, Mexico, Sydamerika og Afrika. På sine rejser jagter Mathias altid alt, hvad der er anderledes, unikt og specielt for det område, han besøger. Han får dagene til at gå med safari, vandreture og adventure-oplevelser.

Mette Sikla Nielsen

Mette Sikla Nielsen (f. 1973) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2005 og er specialist i det sydøstlige Asien, som hun gerne besøger flere gange årligt. Hun rejser meget med familien, og der skal altid være ét stort "once in a lifetime moment" på ferien.

Niels Johansen

Niels Johansen (f. 1960) er produktionschef og har været hos Nyhavn Rejser siden oktober 2002. Niels har omfattende rejseerfaring fra Mexico, Sydamerika, Det Indiske Ocean og Østen, Caribien, Afrika og USA. Rejseformen har strakt sig fra adventure med rygsæk til luksusliv på nogle af verdens bedste hoteller.

Per Storm

Per Storm (f. 1978) er ekspert i rejser til Australien, New Zealand og Mellemøsten. Han har været i rejsebranchen over 10 år og startede hos Nyhavn Resjer i 2016. På rejser søger han altid de små overnatningssteder, hvor han kan komme tæt på de lokale og få deres tips til oplevelser.

Peter Møller

Peter Møller (f. 1973) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i over 10 år. Han er specialist i bl.a. Australien, New Zealand og Stillehavet, og han har rejst Asien tyndt - først med rygsæk, og siden med familien. Primitive jungleeventyr og luksuriøse paradisøer hører begge til Peters favoritoplevelser.

Steen Grosen Andersen

Steen Grosen Andersen (f. 1965) har været beskæftiget i rejsebranchen siden 1991 og været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Ud over Australien er han ekspert i New Zealand, Canada, Stillehavet og Mellemøsten. Steen er oprindeligt uddannet kok, og på alle hans rejser spiller vin og gastronomi en stor rolle.