Skip to main content

Hvem er vi?

Nyhavns Verden er et fællesskab af rejseentusiaster, der blogger om over 40 lande fordelt på seks kontinenter. Vi er alle tilknyttet Nyhavn Rejser, som er Danmarks førende udbyder af skræddersyede, individuelle rejser.

Vi har vidt forskellige baggrunde og har hver især en helt særlig forkærlighed for vores meget forskellige favoritdestinationer. Man passionen for de unikke, autentiske og uforglemmelige oplevelser har vi alle til fælles.

Anne Sparresø Merklin (f. 1990) har arbejdet hos Nyhavn Rejser siden 2017. Hun har oplevet meget af Europa, udforsket Sydafrika på hesteryg og mærket magien strømme flere steder i Asien. Det er især natur- og dyreoplevelser, der trækker. Men luksus er også højt på listen!

Anny Stensvig (f. 1963) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Hun er bl.a. specialist i Australien og New Zealand. På sine rejser jagter Anny de unikke overnatningssteder, og dagene går med at møde den lokale atmosfære og befolkning, smage på det lokale køkken og holde strategiske kaffepauser.

Berit har været produktchef for Asien hos Nyhavn Rejser siden 2017, men har arbejdet i rejsebranchen siden 2004. Hun er ekspert i Thailand og Vietnam, og har sammenlagt boet i Asien i 10 år. Når hun rejser, er det især de autentiske oplevelser med lokalliv i øjenhøjde, smuk natur langt ude på landet eller dykkerlivet under vandoverfladen, som hun søger.

Birgitte Christensen (f. 1963) er projektleder i Nyhavn Rejsers specialafdeling Groups, Events & Incentives, hvor hun arrangerer grupperejser for virksomheder og foreninger til hele verden. Hun har over 30 års erfaring fra rejsebranchen og har været hos Nyhavn Rejser siden 2006.

David har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i 17 år. I dag er han ekspert i USA og Canada, men har tidligere også rådgivet inden for Stillehavet og Asien. På rejser kan David blive ved med at glædes og begejstres over den fantastiske service, man får på luksushoteller verden over. Men det er oftest de oplevelser, der ikke har været planlagt, som har efterladt størst indtryk.

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

Kenneth Koustrup Christiansen (f. 1977) har været salgschef i krydstogtsafdelingen hos Nyhavn Rejser siden januar 2016. Kenneth er udlært kok og startede sin krydstogtskarriere på Oslobåden. Siden har han sejlet verden tyndt både privat og professionelt med alverdens forskellige rederier.

Knut Svindland (f. 1963) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2014 og er ekspert i Thailand, Malaysia, Mexico og Mellemøsten. Naturoplevelser og besøg på autentiske, lokale restauranter indgår altid på Knuts rejser.

Lars Ypkendanz (f. 1972) har været økonomidirektør hos Nyhavn Rejser i otte år. Lars har rejst i store dele af verden, men især mødet med Australien har gjort et uudsletteligt udtryk. På Lars’ rejser spiller aktive oplevelser, den lokale kultur og afslapning en stor rolle, og turen rundes helst af med lidt badeferie og dykning.

Lasse Westh (f.1974) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2008. Lasse har altid brændt for at rejse, og passionen for at opleve har bragt ham til alle egne af verden. Han er ekspert i Sydamerika, Mexico og Borneo, og Galápagos er en af de destinationer, der har gjort særligt indtryk.

Margit Jorgensen har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2001 og i rejsebranchen siden 1994. Hun er specialist i Indonesien, Borneo, Malaysia og Thailand. Hun er i Indonesien flere gange om året, hun har boet på Bali, taler sproget og kender hver eneste krog og detalje.

Maria Andkær Øien (f. 1981) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2013. Hun er ekspert i både Europa, Hawaii, Bali, Thailand, Mauritius og Seychellerne. Maria elsker nemlig at rejse i øst og vest og at møde nye kulturer sammen med sin familie.

Mathias Møller Aarestrup (f. 1978) har været rejserådgiver hos Nyhavn rejser siden 2013. Han er bl.a. specialist i Galápagos, Malaysia, Costa Rica, Mexico, Sydamerika og Afrika. På sine rejser jagter Mathias altid alt, hvad der er anderledes, unikt og specielt for det område, han besøger. Han får dagene til at gå med safari, vandreture og adventure-oplevelser.

Mette Sikla Nielsen (f. 1973) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2005 og er specialist i det sydøstlige Asien, som hun gerne besøger flere gange årligt. Hun rejser meget med familien, og der skal altid være ét stort "once in a lifetime moment" på ferien.

Per Storm (f. 1978) er ekspert i rejser til Australien, New Zealand og Mellemøsten. Han har været i rejsebranchen over 10 år og startede hos Nyhavn Rejser i 2016. På rejser søger han altid de små overnatningssteder, hvor han kan komme tæt på de lokale og få deres tips til oplevelser.

KONTAKT OS