Skip to main content

Hvad er en generationsrejse? Stor guide med film og tips til hoteller

At rejse flere generationer sammen skaber fælles oplevelser og styrker de bånd, der knytter os sammen. Pludselig har store og små tid til hinanden på en måde, hverdagen aldrig tillader. Der hygges og grines, og verden udforskes sammen, mens livet deles for en stund. Vil I have privat pool, butler og kok?

Få Marias tips til generationsrejser og valg af villa.

Se filmen og hør Maria fortælle om generationsrejser

Vælger du og din familie at gøre det i en villa med egen pool og flere soveværelser, kan I nyde et uforstyrret nærvær i de skønneste rammer. I har samtidig god plads til at være jer selv, når der er brug for det. Hvor villaen skal ligge, afhænger af, hvad I vil opleve, hvor langt I vil flyve og så videre. Bare det at fortælle børnene, at I skal af sted sammen, er en oplevelse af de store.

>> Se komplet liste med villaer til generationsrejser

Overdådig barfodsluksus i Thailand

Soneva Kiri 5+* på øen Koh Kood

Vil du rejse med familie og venner til Thailand? Og bo i en villa så stor, at det ligner et resort på resortet? I bor i en gigantisk villa – fra 403 m2 og opefter – fordelt på både inde- og udeområder. Alt er omgivet af sublim service, gastronomi og underspillet luksus, når det er bedst. Det her er ægte og afslappet barfodsstemning – med privat (diskret) butler og egen golfbil selvfølgelig.

I den største poolvilla kan I bo op til 16 personer!

Læs mere om Soneva Kiri her.

Palmestrand og egen villa på Mauritius

Trou aux Biches Beachcomber Resort 5*

Tag en palmesmykket strand og en lagune, der om aftenen forkæles med smukke solnedgange. Tilsæt et gennemført smukt resort, hvor livet nydes med et utal af tilbud for alle aldre fra gastronomi, spa og sport til børneklub og teenklub. Så har du skønne Trou aux Biches 5* på Mauritius. Nyd det sammen i en 290 m2 stor villa med pool, 3 soveværelser og plads til 4 voksne og 3 børn.

Her kan du se, hvor I skal bo på Trou aux Biches.

Nyd livet på Halkidiki i Grækenland

Eagles Villas 5*

På Halkidiki i det autentiske Grækenland ligger resortet Eagles Villas oven for en smuk, børnevenlig sandstrand. Her kan du nyde lækre poolvillaer med 2 og 3 soveværelser og adgang til et væld af faciliteter og restauranter på søsterhotellet Eagles Palace. Kort derfra ligger den hyggelige landsby Ouranoupolis og det hellige bjerg Athos med en tusind år gammel munkerepublik.

Se mere om Eagles Villas til generationsrejser her.

Det bedste af det bedste på Maldiverne

Six Senses Laamu 5+*

Six Senses Laamu er drømmen om Maldiverne. Paradisstrande, turkis lagune og luksuriøse villaer på stranden og på pæle i lagunen danner rammerne for afslappet barfodsluksus. Nyd det i en villa med plads til den store familie.

Find generationsrejse til Six Senses Laamu nu.

Maria Andkær Øien

Maria Andkær Øien (f. 1981) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2013. Hun er ekspert i både Europa, Hawaii, Bali, Thailand, Mauritius og Seychellerne. Maria elsker nemlig at rejse i øst og vest og at møde nye kulturer sammen med sin familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS