Skip to main content

Gå aldrig glip af en AzAmazing Evening på Azamara! Aldrig!

Han hed Roger. Kom fra Florida. Han stod ved indgangen til Restaurant Discoveries, da jeg og 95 % af de andre gæster på Azamara Quest kom tilbage fra en AzAmazing Evening. Åben mund. Våde øjne. Og et desperat blik, der sagde: En tidsmaskine for et kongerige. Desværre Roger. Men så kan du måske lære det!

Han kunne se på vores ekstase, at vi havde fået en oplevelse for livet. Og han havde valgt ikke at være med. Jeg inviterede ham med ind til den midnatsbuffet, vi skulle have som afslutning på aftenen. Man kunne jo ikke bare efterlade ham dér, vel?

AzAmazing Evening i Abu Dhabi

AzAmazing Evenings – et must på Azamara Club Cruises

Hvad var det så, at Roger i sin uvidenhed havde fravalgt? En AzAmazing Evening. Den vildeste aften på et cruise med Azamara Club Cruises, hvis du er af sted mindst 7 nætter. Alle sejl sættes til for at underholde gæsterne. Rederiet bruger i gennemsnit 500.000 kroner på sådan et arrangement. Og gæsterne betaler 0 kroner. NUL!

Derfor er AzAmazing Evening en aften, de inkarnerede Azamara-fans taler om og melder sig til fra den dag, de går om bord. Men ikke Roger.

Han troede ikke, det var noget særligt. Roger, alt på Azamara Club Cruises er noget særligt.

AzAmazing Evening i Dubrovnik, Kroatien

Ana Rucner i Dubrovnik

Jeg kan huske, da vi lå i Dubrovnik i Kroatien. Vi fik at vide, at der ville blive afholdt en AzAmazing Evening med en cellist. Ana Rucner, hed hun. Her var det mig, der var lidt uvidende, men selvfølgelig skulle jeg med. Man må jo aldrig gå glip af AzAmazing Evening.

Azamara Club Cruises havde fået spærret et stort torv af midt i Dubrovniks historiske bydel. Hold nu fest for en kulisse. Og jeg skal love for, at jeg i dag ved, hvem Ana Rucner er. Verdensklasse. Fuldt fortjent et ikon for Kroatien.

Hun forenede klassisk og rock og nutid og fortid på en elektrisk cello, der lignede en neglesaks i overstørrelse. Man blev blæst væk. Gratis for os. Og kun for os.

AzAmazing Evening i Barcelona, Spanien

Cava-slot i Barcelona

Jeg har også prøvet AzAmazing Evening på Cordiníu ved Barcelona. Det er en af Spaniens førende cava-producenter med uendelige kældre, hvor der blev danset flamenco ved de store tønder, mens vi nød cava og tapas. Og så var der templet i Bangkok med de smukke danse.

Azamazing Evening i Efesos, Tyrkiet

Jeg ved, at der også har været AzAmazing Evening-koncert i selve amfiteatret i oldtidsbyen Efesos i Tyrkiet. På Amalfikysten blev der bygget en scene op på klipperne. Og de har også haft AzAmazing Evening i København. Azamara Club Cruises lejede da bare Marmorkirken og fik drengekoret til at synge for gæsterne.

Hvor jeg ved det fra? Tro mig, snakken går gæsterne imellem efter en AzAmazing Evening. I dagevis.

AzAmazing Evening i Bangkok, Thailand

Lokal kultur gjort til et event

At noget er både storslået og gratis, er selvfølgelig altid rart, men det ekstraordinære i en AzAmazing Evening er, at det altid har dybe rødder i den lokale kultur. Det er ikke bare en underholdningsmaskine, der pakkes ud et nyt sted. Det er ægte og originalt. Hver gang.

AzAmazing Evening i Koper, Slovenien

Stakkels Roger

Og her må vi jo så tilbage til stakkels Roger. For han prøvede jo at finde optimismen frem dér under midnatsbuffeten.

– Hvis jeg ser det fra den positive side, sagde han med et svagt smil, så må jeg jo bare tage det dejlige krydstogt med Azamara en gang til.

Men nej, Roger. AzAmazing Evenings er unikke. Ofte sker de kun én gang.

Da vi skiltes lovede Roger mig én ting: Aldrig at gå glip af AzAmazing Evening på Azamara! Aldrig!

Azamara Club Cruises er luksuskrydstogter på mindre skibe.

Fakta om Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises er luksuscruises på de tre vidunderlige skibe Azamara Quest, Azamara Journey og Azamara Pursuit. Her kan blot være 694 gæster om bord. De har så til gengæld 398 ansatte til at skabe et eventyr af et krydstogt.

Azamara Club Cruises har gastronomisk all inclusive, og de små skibe kan lægge til steder, hvor de store aldrig kan komme.

Jeg husker, da vi lagde til på Neva-floden i Sankt Petersborg med udsigt til vinterpaladset, mens de store skibe lå i en terminal langt væk! Vi lå her tre nætter. Det er også typisk Azamara Club Cruises. Der skal være tid til fordybelse. Azamara Club Cruises har krydstogter i hele verden. Hvornår skal du prøve?

Gæsteblogger

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

4 thoughts to “Gå aldrig glip af en AzAmazing Evening på Azamara! Aldrig!”

    1. Hej Anne, tak for din kommentar. Dejligt, at du ved bedre end stakkels Roger 🙂 Og nej, det er rigtigt. Der er en undtagelse her. Tak, fordi du lige gjorde opmærksom på det. Hilsen Claus Eriksen, Nyhavn Rejser

    2. Det er jo noget vrøvl, at AzAmazing evenings er gratis, krydstogtgæsterne har jo betalt gennem de højere priser for krydstogtet. At så alle krydstogtgæsterne ikke får den oplevelse er dybt uretfærdigt.

      1. Hej Heinrich. Når du har købt et krydstogt med Azamara Club Cruises på mere end 7 dage (bortset fra transatlantiske krydstogter), så får alle tilbudt at deltage på AzAmazing Evening, men man skal naturligvis tilmelde sig, så selskabet kan planlægge fx at have sæder nok til en koncert. Ingen bliver uretfærdigt behandlet. Alle kan være med. Hilsen Claus Eriksen, Nyhavn Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS