Skip to main content
Outrigger Mauritius

Familieforkælelse på Outrigger Mauritius

Charlotte Trippetti har haft familien med på deres livs badeferie på Outrigger Mauritius Beach Resort. En ferie, der gik med doven afslapning og forkælelse for alle sanser omgivet af Mauritius’ smukkeste natur.

Her får du hendes private rejseberetning.

Outrigger Mauritius

Præcis som på billederne

“Mor?”

“Ja, skat?”

“Her ser jo fuldstændig ud som på de billeder, vi så på computeren, inden vi rejste,” siger min datter fra sin loungeseng på stranden.

Resten af familien smiler og nikker samstemmende, mens vi nipper til vores friske kokosnød med sugerør. For det er et sandt paradis her på Outrigger Mauritius Beach Resort – præcis som vi havde set frem til.

Outrigger Mauritius

Stranden ved Outrigger Mauritius

Beskyttet af koraller

Det er kun få timer siden, vi landede på Mauritius. Vulkanøen i Det Indiske Ocean er blot tre gange større end Bornholm og er omgivet af koralrev, som beskytter lagunerne.

Øens gennemsnitstemperatur ligger på 23-29 grader afhængigt af årstiden, og det kan end ikke den danske solskinsø konkurrere med.

Omgivet af skønhed i Bel Ombre

Outrigger Mauritius Beach Resort er i et topklasses resort med 181 værelser. Alle med havudsigt. Vores er en 2-værelses suite med den lovede havudsigt – så smukt. Børnene er vilde med deres helt egen afdeling.

Resortet har en perfekt balance mellem afslapning og vandsportsaktiviteter i det store naturområde Bel Ombre på Mauritius’ sydkyst.

Mad fra alle verdenshjørner

Vi nyder maden i de tre restauranter. Mercado er som et marked med retter fra forskellige verdensdele. Kokke står klar tre gange dagligt og laver lige præcis den mad, som både børn og voksne bedst kan lide.

Edgewater har borde direkte i sandet med de lækreste fisk og med en tilhørende Rom og Crab Shack, dedikeret til alskens skaldyr og eksotiske drinks med rom.

Plantation Club på Outrigger Mauritius

Plantation Club på Outrigger Mauritius

Restaurant Mercado på Outrigger Mauritius

Plantation Club

Vores favorit-sted er Plantation Club. Her får man den mest fantastiske lørdagsbrunch. Et utal af lækre retter serveres med champagne og drinks både med og uden alkohol afstemt retterne.

Plantation Club har også sin helt egen pool, bar og restaurant, hvor vi tilbringer flere skønne aftener med spændende eksotiske retter og morer os over de humoristiske tjenere.

Vinsmagning på Outrigger Mauritius

Solnedgang på Outrigger Mauritius

Pool og hav på samme tid

Solen går ned lige uden for vores helt egen terrasse, og næste dag skinner den over poolen, der næsten går i ét med havet kun adskilt af den hvide sandstrand.

Det er genialt, at vi kan være ved poolen og havet på samme tid – vi kan aldrig blive enige om, hvor vi helst vil bade!

Familieforkælelse på Outrigger Mauritius

Familieforkælelse på Outrigger Mauritius

Spændende sightseeing for hele familien

Efter nogle fantastiske dage vil vi ud og opleve øen. Chaufføren, som henter os i en stor, komfortabel bil med aircondition og WiFi, er også en dygtig guide. Han viser os smukke vandfald og et smukt hindutempel. Mauritius lever lykkeligt med mange forskellige religioner.

Seven Colored Earth, Mauritius

Multikulturel og multikulørt

Vi besøger Chamarel Village, der er kendt for sin rom, og endelig Seven Colored Earth: Et spektakulært naturfænomen, hvor syv forskellige farver sand udgør en sælsom farvelade af rød, orange, gule, lilla og brune farver.

Da det bliver tid til at rejse hjem, er vi alle enige om, at hele Mauritius er et sandt paradis.

Gæsteblogger

Gæsteblogger

På Nyhavns Verden deler passionerede globetrottere ud af rejseberetninger fra nær og fjern. Personlige indtryk og tips, som vi alle kan drage nytte og blive inspireret af. Har du også oplevet nogle helt enestående, som du gerne vil fortælle om? Så tag fat i din rejserådgiver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS