Skip to main content

Sand under fødderne og kærlighed i luften

Det var en helt almindelig aften, da Steffen friede til Stina. Brylluppet blev dog alt andet end almindeligt. Få måneder senere stod de nemlig med bare tæer i sandet på en af Mauritius’ smukkeste strande og sagde ja til hinanden.

Stina fortæller her, hvorfor de valgte at blive gift i udlandet og om alt det, der gjorde brylluppet perfekt.

Bryllup på Mauritius

Vi gik hurtigt i gang med at tale om, hvordan vi ønskede brylluppet skulle være. Ville vi have et traditionelt kirkebryllup efterfulgt af en stor fest med venner og familie? Eller et intimt bryllup i paradis? Vi drømte om det bedste fra begge verdener og fandt frem til, at det ene ikke behøvede udelukke det andet.

Med inspiration og hjælp fra Maria i Nyhavn Rejser fandt vi det helt rigtige sted: The St. Regis Mauritius Resort. Jeg fandt en flot, hvid kjole, der stod mål med pigedrømmen. Og så tilkøbte vi resortets bryllupspakke med alt fra bryllupskage og fire retters gourmetmenu til bryllupsfotografen, der skulle forevige dagen. Billederne viste vi senere til venner og familie, som var inviteret til fest, efter vi kom hjem.

Tip: Hvis du planlægger dit bryllup i udlandet i lavsæsonerne, er der meget at spare på hotel- og flypriser.

Afslapning og planlægning

Det betød meget for os, at brylluppet var feriens højdepunkt. Ti dage med perfekt balance mellem afslapning, forkælelse, lækker mad og bryllupsplanlægning. Planlægning er måske så meget sagt, for resortet arrangerede alt efter vores ønsker.

Da den store dag kom, sov vi længe og nød en rolig formiddag. Havde vi holdt brylluppet derhjemme, havde jeg nok brugt tiden på at løbe rundt som en hovedløs kylling. Her vidste jeg, at der var nogen, der tog sig af det praktiske. Så jeg med ro i sindet kunne nyde at få sat hår og lagt makeup i spaen, mens Steffen og vores søn, Sebastian, gjorde sig klar på værelset.

En drøm, der gik i opfyldelse

Der var pyntet smukt op på stranden, hvor svajende palmer og Mauritius’ ikoniske Le Morne-bjerg satte rammerne.

At se min familie, der ventede med bare tæer i sandet, står som et af de største øjeblikke fra dagen. Det var en drøm, der blev til virkelighed.

Bryllup i solnedgangens skær

Jeg gik dem i møde til bølgernes brusen, og alt føltes bare så rigtigt. En lokal borgmester stod for vielsen og holdt den fineste tale om kærlighed. Champagne og bryllupskage blev serveret, mens solen gik ned og farvede himlen orange.

Alt i alt en dag helt i vores ånd, som sluttede med gourmetmiddag, sand under fødderne og romantik i luften.

Vil du også giftes i udlandet?

Hvis du vil giftes i udlandet, skal du være opmærksom på, at det ikke er alle lande, hvor bryllupsattesten også er juridisk gældende i Danmark. Bliv eksempelvis gift på Mauritius, Seychellerne eller Hawaii.

Tal med vores bryllupseksperter, hvis du vil giftes i udlandet eller søger den perfekte destination til bryllupsrejsen.

stina Houlind

Stina (f. 1984) har arbejdet i rejsebranchen siden 2007. Hun har bl.a. boet et år i Thailand og det er blevet til mange rejser rundt i Asien siden – både på studieture og med sin familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS