Skip to main content
Post Ranch Inn, Californien

5 hoteller på kanten – og hvordan du kommer derhen

Verden er fuld af hoteller, der ligger der, hvor du ikke troede, at det var muligt at bo. Hoteller, der bringer dig helt tæt på det, der er allervigtigst lige netop dér, hvor du er. Helt tæt på kanten af eventyret.

Vi har fundet nogle af dem til dig.

Jade Mountain, St. Lucia

#1 Jade Mountain, St. Lucia

En suite med kun tre vægge. Mere har du ikke brug for. Den fjerde væg, ydervæggen, er erstattet med din private infinity pool, der rager ud over afgrunden og tropeskoven under dig. Og så selvfølgelig af udsigten. Et enormt vægmaleri i konstant forandring. Det eneste bestandige er de spidse Piton-vulkaner, der troner på den anden side af bugten.

Jade Mountain på den caribiske ø St. Lucia er i alle henseender et revolutionerende hotel. En unik fusion af banebrydende arkitektur, uforlignelig naturgiven beliggenhed og den ypperste luksus, som trodser enhver logik. Kun et spindelvævsfint netværk af søjler, broer og terrasser sikrer, at du bliver, hvor du er. På kanten af junglen.

Sådan kommer du derhen: Med bikinien under armen så hurtigt som muligt. Sådan.

Gorges Lodge, Zimbabwe

#2 Gorges Lodge, Zimbabwe

Det er umuligt at træde ud på verandaen på Gorges Lodge, uden at det giver et sug i maven. Hver gang. 200 m under dig bruser Zambezi-floden af sted, men på denne afstand ser den knapt ud til at bevæge sig.

Det er afgrunden, der får det til at gyse. Afgrunden og den billedskønne Batoka-kløft, der strækker sig i det uendelige til højre, til venstre og under dig. Her, på kanten af intetheden, er du blot 20 km fra Victoria Falls og nogle af Afrikas mest spektakulære naturoplevelser.

Sådan kommer du derhen: Vi anbefaler et besøg på Gorges Lodge i kombination med safari i Botswana. Eksempelvis sådan her eller sådan her.

Baros på Maldiverne

#3 Baros Maldives, Maldiverne

Der er noget ved de kridhvide sandstrande og det skærende blå vand, der uvægerligt får hjertet til at banke lidt hurtigere, og tankerne til at flyve lidt langsommere. Renheden og enkeltheden er på en gang betagende og uendeligt vederkvægende.

Baros Maldives er der ingen forstyrrelser. Ingen støj. Ingen afbrydelser. Kun dig. Ikke en gang havets farvestrålende koraller og livlige tropefisk kan ses på overfladen, men de er der – overalt – her på kanten af revet.

Sådan kommer du derhen: Helt enkelt: Sådan her.

Jumeirah Port Soller, Mallorca

#4 Jumeirah Port Soller, Mallorca

Intense dufte af appelsin og citrus når dig fra de grønklædte Tramuntana-bjerge og hotellets sirlige haver. Middelhavet er bredt ud for dine fødder. Kun sporadiske pletter af hvide sejlbåde bryder den azurblå overflade, og du kan svagt høre bølgerne brydes mod klipperne.

Romantiske kroge og velplacerede udsigtspunkter er fristende tilflugtssteder. Det er svært at løsrive sig.

Sanserne arbejder på højtryk for at følge med. Her skal ses, duftes, smages. Jumeirah Port Soller er først og fremmest gourmetrestauranter med seafood i verdensklasse – balancerende på kanten mellem lokale traditioner og moderne elegance.

Sådan kommer du derhen: Rejs direkte til Mallorca med familien eller med kæresten.

Post Ranch Inn, Californien

#5 Post Ranch Inn, Californien

Akkompagneret af blide bølgeslag glider aftenhimlens orangerøde toner roligt over i nattens stjernespækkede mørke. Nyd det fra hotellets observatorium, eller læg dig fladt på ryggen på din terrasse. Natten er lun. Du kan tillade dig at fortabe dig lidt. Bliver det alligevel lidt køligt, så tænd op i brændeovnen, eller sænk dig ned i din private hot tub.

I dagslys kan du se, hvordan Post Ranch Inn’s rustikke skønhed er den perfekte pendant til den rå og forrevne kyst, og hvordan hotellets smukke pools viser sig som naturlige indlejringer i Big Sur-klipperne. Men når solen går ned, bliver det alt sammen sekundært. For en stund hersker kun dette øjeblik, på kanten af evigheden.

Sådan kommer du derhen: Oplev Post Ranch Inn på kør selv-eventyr i Californien sådan her.

David Rosborg Larsen

David har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser i 17 år. I dag er han ekspert i USA og Canada, men har tidligere også rådgivet inden for Stillehavet og Asien. På rejser kan David blive ved med at glædes og begejstres over den fantastiske service, man får på luksushoteller verden over. Men det er oftest de oplevelser, der ikke har været planlagt, som har efterladt størst indtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS