Skip to main content

5 bud på luksusrejser i Europa til foråret

Europa er fuld af luksushoteller, som bare venter på at byde dig inden for til en verden af forkælelse med gourmet, spa og afslapning. Men hvor skal du egentlig rejse hen, hvis du vil have godt vejr på forårsrejsen i april, maj eller juni? Og hvor skal du bo?

Vi guider dig til 5 af de allerbedste hoteller i Europa, hvor du kan nyde solskin og luksus til foråret.

#1. Eksklusiv tosomhed på Tenerife

The Ritz-Carlton Abama 5*, De Kanariske Øer

Flyv direkte til den kanariske ø Tenerife og få en forårsrejse med mange solskinstimer. Bor du på The Ritz-Carlton Abama 5* er du garanteret luksus af en anden verden med strand, pools, spa, golf og gourmet. Resortet har hele 10 restauranter, hvoraf to af dem har Michelin-stjerner.

Sådan er forårsvejret på Tenerife:

 • Dag: 23-26 grader
 • Sol: 8-10 timer pr. dag
 • Hav: 18-19 grader 

Se rejse skabt til tosomhed på Tenerife >>

#2. Fredfyldt luksus på Kreta

Blue Palace, A Luxury Collection Resort 5*, Grækenland

Har Kreta også vundet dit hjerte? Sæt kurs mod det prisbelønnes Blue Palace, a Luxury Collection Resort 5* i din forårsferie og find plads til tosomhed såvel som leg i børnehøjde. Resortet ligger på den nordøstlige side af Kreta, hvor kun de færreste turister tager til – selv om du er tæt på de store oplevelser.

Her er både privat stenstrand til resortets gæster og mulighed for privat pool. Er du tidligt på færde, kan du opleve den magiske solopgang over havet og fæstningsøen Spinalonga.

Sådan er forårsvejret på Kreta:

 • Dag: 20-27 grader
 • Sol: 8-11 timer pr. dag
 • Hav: 16-22 grader

Læs alt om Blue Palace på Kreta >>

#3. Legendariske Belmond på Madeira

Belmond Reid´s Palace Hotel 5*, Portugal

Man siger, at foråret varer evigt på Madeira. Øens absolut mest legendariske luksushotel er Belmond Reid’s Palace 5*, som spreder sig helt ud til kanten af klipperne på kysten nær hovedstaden Funchal. Her har hotellet ligget siden 1891, og der er hverken slækket på forventningerne eller ambitionerne siden. Tværtimod. Det høje niveau har gennem tiden tiltrukket både dronninger, kejsere, politikere og andre kendte med sans for luksus.

Husk også at udforske Madeira eksempelvis med solopgang fra den højeste bjergtop efterfulgt af champagnebrunch. Intet mindre kan gøre det.

Sådan er forårsvejret på Madeira:

 • Dag: 20-22 grader
 • Sol: 7 timer pr. dag
 • Hav: 18-20 grader

Læs alt om Belmond Reid’s Palace her >>

#4. Strand, golf og gourmet på Sicilien

Verdura Resort 5*, Italien

I et hjørne af Siciliens sydkyst ligger Verdura Resort 5* med sin kilometerlange sandstrand og havet, der allerede i maj byder på badevandstemperaturer over 20 grader. Resortet er som skabt til dig, som både vil slappe af og være aktiv eksempelvis med golf, tennis eller vandsport – tag endelig børnene med. Når sulten melder sig, kan du vælge mellem otte restauranter! Kom også med i køkkenet på kokkeskole, hvor du lærer at tilberede traditionelle, sicilianske specialiteter.

Sådan er forårsvejret på Sicilien:

 • Dag: 20-29 grader
 • Sol: 7-10 timer pr. dag
 • Hav: 15-21 grader

Find din rejse til Verdura Resort her >>

#5. Vin og forkælelse i Portugal

Six Senses Douro Valley 5*, Douro-dalen

Vil du på et eventyr fuld af forkælelse og frihed? Vi foreslår, at du starter med et par dage i Lissabon. Så henter du den bil, vi har lejet for dig og nyder friheden ved selv at have bil og køre gennem Portugals smukke natur. Vel fremme i Douro-dalen tjekker du ind på Six Senses, der står klar med vin og gastronomi i særklasse. Hotellet er indrettet i en herskabelig landejendom med masser af store vinduer, så du kan nyde udsigten til dalen fra morgen til aften.

Sådan er forårsvejret i Porto:

 • Dag: 20-25 grader
 • Sol: 8-11 timer pr. dag
 • Hav: 14-16 grader

Se komplet rejseforslag til Six Senses >>

Anny Stensvig

Anny Stensvig (f. 1963) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2006. Hun er bl.a. specialist i Australien og New Zealand. På sine rejser jagter Anny de unikke overnatningssteder, og dagene går med at møde den lokale atmosfære og befolkning, smage på det lokale køkken og holde strategiske kaffepauser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS