Skip to main content

20 af verdens hotteste hoteller i 2020

Drømmer du om at rejse til hoteller, der er en oplevelse i sig selv? Hvor naturen er så smuk, at det næsten skærer i hjertet? Hvor stemningen er helt afslappet, selv om servicen er i top? Hvor du kan nyde design, gastronomi og spa af en anden verden?

Find din favorit blandt 20 af verdens hotteste hoteller – fra gamle favoritter til nye stjerneskud.

Fransk Polynesien, Tetiaroa-atollen

Se fantastisk video fra The Brandos residence

1. The Brando 5+*

Få resorts i verden er så gennemførte som The Brando i Fransk Polynesiens ørige. Skabt af Marlon Brando for at bevare den ultimative skønhed i Tetiaora-atollen, forbeholdt de få og aldeles ubeskriveligt.

Se alt om The Brando >>

Maldiverne, Noonu-atollen

2. Soneva Jani 5+*

Soneva Jani ligger på øen Medhufaru. Din villa er en sansefuld legeplads på mindst 411 m2 med egen pool. Få trin fører ned i det turkisblå vand – med mindre du får en villa med vandrutsjebane, så er det klart den sjoveste vandvej! Her er mantraet “No news, no shoes” – barfodsluksus i sin reneste form.

Se alt om Soneva Jani >>

Seychellerne, Félicité

3. Six Senses Zil Pasyon 5+*

Six Senses Zil Pasyon på den private lille ø Félicité er Seychellernes uden sidestykke mest ekstraordinære resort. Nyd gastronomi, velvære og barfodsluksus i vidunderlige omgivelser, som kun Six Senses kan skabe det.

Læs alt om Six Senses Zil Pasyon >>

Mozambique, Benguerra Island

4. &Beyond Benguerra Island 5*

Forestil dig Maldiverne, som øerne var, inden de blev opdaget. Tilføj så lidt afrikansk hjertevarme og dyreliv. Nu har du en idé om, hvad der venter dig på &Beyond Benguerra Island 5*.

Se alt om &Beyond Benguerra Island >>

Fiji, Malolo Island

5. Six Senses Fiji 5*

Six Senses Fiji ligger på Malolo Island i Fijis ørige. Her tjekker ind i en af de stråtækkede poolvillaer langs den pulverfine strand og lader dig forkæle med gastronomi, spa og top service fra morgen til aften. Havde Robinson Crusoe haft muligheden for at vælge luksus, havde han uden tvivl valgt dette Paradis!

Læs mere om Six Senses Fiji her >>

Indonesien, Bawah Island

6. Bawah Reserve 5*

Du flyver til Bawah Reserve i bedste James Bond-stil fra Singapore i resortets private vandfly. Fra luften kan du skimte de 35 villaer, der putter sig i junglekanten ud til sandstranden og står på pæle i lagunen. Villaen er vild, men den all inclusive-oplevelse, du har med i dit ophold, er endnu vildere. I Bawahs verden kan selv de største drømme blive til virkelighed.

Find din rejse til Bawah Reserve her >>

Malaysia, Langkawi

7. The Datai 5*

The Datai er det bedste resort på Langkawi og ligger ved en af de 10 bedste strande i verden (udnævnt af National Geographic). Lægger du strandluksus til side for en stund, kan du udforske junglen med guide og bade under rindende vandfald. Hvad mere kan man forlange? Det skulle da lige være tre pools, designsuiter, junglespa og kulinariske oplevelser i trætoppene. The Datai har det hele.

Nyd strandluksus på The Datai >>

Grækenland, Halkidiki

8. Eagles Villas 5*

Bare tanken om Grækenlands sol, varme og dejlige mad kan få pulsen ned hos enhver. Ved det hellige bjerg Athos på Halkidiki kan du nyde det hele og mere til på Eagles Villas 5*. Søsterhotellet Eagles Palace på nabogrunden har masser af dejlige pools, hvis du trænger til adspredelse fra din private poolvilla altså. Strand, sol, drinks og palmer.

Find din ferie til Eagles Villas >>

Australien, Tasmanien

9. Saffire Freycinet 5*

Særklasse er ikke bare et stort ord, når vi skal beskrive Saffire Freycinet. Dette unikke hotel på Tasmanien høster hædersbevisninger på stribe for enestående luksus. Service, gastronomi, arkitektur og udsigt er simpelthen i en kategori for sig! Ser du hotellet oppefra, ligner det en gigantisk rokke i landskabet på kanten af sø, bjerge og skov. Nyd den fænomenale udsigt over bugtens lange strand, Freycinet National Park og de markante bjergtoppe The Hazards. Lige nedenfor ligger din suite. Er du klar til at få nøglen?

>> Se flere fotos fra smukke Saffire Freycinet

 USA, Utah

10. Amangiri 5+*

Åbne sletter og storslåede bjergformationer så langt øjet rækker. Du er i det sydlige Utah på grænsen til Arizona mellem Vermillion Cliffs og Grand Staircase. Ligger der virkelig et resort her? Ja, det gør der. Og endda et helt særligt et af slagsen: Det gennemførte og stilfulde Amangiri! Her gør naturen sig til, mens du nyder total luksus og forkælelse med stil. Ferie på første klasse – mindre kan ikke gøre det.

Se storslåede Amangiri her >>

Spanien, Mallorca

Puerto de Soller på Mallorca, Spanien

11. Jumeirah Port Soller 5*

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa ser majestætisk ud over Middelhavet fra en klippeskråning i Puerto de Sóller. Her er alle indtryk knyttet til følelsen af at balancere på en knivsæg mellem himmel og hav. Hotellets bygninger er omkranset af duftende citrustræer og ligger spredt ud over skråningen i forskellige niveauer. En ny udsigt melder sig om hvert et hjørne, og øjnene ser sig aldrig mætte. Heller ikke i resortets restauranter, hvor havets rige gaver tilberedes til perfektion.

Find din ferie til Jumeirah Port Soller >>

Mauritius

12. The St. Regis Mauritius 5*

Kig godt på fotoet og luk øjnene et øjeblik. Kan du se det for dig? Du står midt i det lune, turkisblå vand. En lille tropefisk suser forbi, solens stråler spejler sig på overfladen, og havets salte duft minder dig om, at livet lige nu. Lige her. Er helt fantastisk. ⁠Gør drømmen til virkelighed med en rejse til The St. Regis Mauritius Resort på Le Morne-halvøen.

Se alt om til St. Regis Mauritius >>⁠

Cambodja, Krabey Island

13. Six Senses Krabey Island 5*

Six Senses Krabey Island ligger på en lille privat ø. Det første, du får øje på fra havsiden, er de dramatiske klipper, som troner op ad havet. Dernæst ser du junglen, og ser du rigtig godt efter, kan du spotte din poolvilla inde bag alt det grønne. Vælger du et ophold her, er det som en gave til din krop og sjæl. Roen er intakt, de kulinariske oplevelser i top og den 2000 m2 store spa et kapitel for sig!

Nyd ferielivet på Six Senses Krabey Island >>

Thailand, Phuket

14. Rosewood Phuket 5+*

Rosewood Phuket strækker sig langs den skønne Emerald Bay i det sydvestlige Phuket. Du er tæt på livlige Patong, men det mærker du ikke meget til på dette suveræne luksusresort, hvis fremsynede design og afslappede atmosfære helt ubesværet synes at ophæve både tid og sted. Det er et af de steder, hvor man bare gerne vil blive lidt længere. Og lidt længere endnu. Børneklubben er desuden et kapitel for sig!

Sådan kan din ferie på Rosewood Phuket blive >>

New Zealand, Sydøen

15. PurePods

Du kører ind på en landmands mark. Stiller bilen. Lukker leddet efter dig. Og går så ad en lille sti gennem den frodige natur eller langs marker og hegn. Pludselig står du foran et lille hus hævet på pæle i det grønne. Glasvægge, glasloft og – ser du lidt efter – også glasgulv! En stor, lækker seng kigger ud på dig derindefra. Lige dér skal du sove i nat med kig til Mælkevejen, der funkler og lyser. Hvem skal du sove under stjernerne med?

Find din rejse langt fra alfarvej på PurePods >>

Sydafrika, Cape Town

16. The Silo 5*

The Silo er det absolut mest ikoniske designhotel i Cape Towns fornemme område, V&A Waterfront. Designet i en gammel kornsilo med tredimensionelle, diamantformede vinduer, er her tale om lidt af en ingeniørbedrift. Indretningen er ligeså gennemført med dybe rødder i Sydafrikas historie og kultur. Det er derfor heller ingen overraskelse, at Afrikas største, moderne kunstsamling pryder hele underetagen.

Oplev The Silo i Sydafrika >>

Argentina, Mendoza

17. The Vines 5*

Vin, gastronomi og seriøs selvforkælelse er omdrejningspunktet på The Vines Resort i hjertet af den skønne Uco-dal i Argentina. Du bor i en fortryllende luksusvilla med udsigt til vinmarker, historiske vingårde og de dramatiske Andesbjerge. Det lyder helt ok, ik?

Find din rejse til The Vines her >>

Vietnam, Nha Trang

18. Six Senses Ninh Van Bay 5*

Six Senses Ninh Van Bay 5* er et af de bedste strandresorts i Vietnam. Du kan eksempelvis bo i en overdådig strandvilla med privat pool eller på kanten af klipperne med udsigt over havet. Hvis du bor her 5 dage i træk, får du en gratis oplevelse hver dag. Skal du have morgenmad på sengen? High tea? Fodmassage? Eller noget fjerde?

Alt du skal vide om Six Senses Ninh Van Bay >>

Italien, Toscana

19. COMO Castello del Nero 5*

Du kniber dig selv i armen en gang eller to, når du kører op ad cypresalléen til COMO Castello del Nero. Hotellet ligger midt i Toscanas smukkeste natur i et 800 år gammelt slot, der er indrettet med Michelin-restaurant, professionel spa og opvarmet pool. Det ligner mest af alt noget fra en eventyrlig drøm. Stilheden er øredøvende, og solen er altdominerende.

Find roen på COMO Castello del Nero >>

Bhutan

20. Six Senses Bhutan 5*

Six Senses Resorts & Spas er kendt for sine afslappede, luksuriøse resorts på paradisstrande og øer. Men vidste du, at Six Senses nyligt også har åbnet fem lodges oppe i Himalayas bjerge og nede i Bhutans dale? Naturen er som skåret ud af en anden verden, og Six Senses’ kompromisløse DNA gennemsyrer naturligvis alle fem lodges.

Ring og hør mere, hvis du vil opleve Bhutan i 2020!

Mette Sikla Nielsen

Mette Sikla Nielsen (f. 1973) har været rejserådgiver hos Nyhavn Rejser siden 2005 og er specialist i det sydøstlige Asien, som hun gerne besøger flere gange årligt. Hun rejser meget med familien, og der skal altid være ét stort "once in a lifetime moment" på ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

KONTAKT OS