Skip to main content
Royal Caribbean Cruise Line , Mucicalen "We will rock you"

17 gode grunde til at tage på krydstogt i 2017

Skal 2017 være året, hvor du ser verden fra et krydstogtskib? Så venter der dig et væld af nye, eksotiske destinationer, masser af forkælelse og fantastisk underholdning om bord.

Her guider vi dig til de største krydstogtøjeblikke i 2017.

Havana, Cuba

#1 Cuba

For første gang nogensinde er det i 2017 muligt at ankomme til Cuba fra søsiden. Oplev eksempelvis den fascinerende ø på krydstogt med Silversea, hvor du afsejler fra Bahamas og kommer i land i bl.a. Havana, Cienfuego og Santiago, eller sejl med Azamara Club Cruises fra Miami til Cuba og New Orleans.

Royal Caribbean Cruise Line , Mucicalen "We will rock you"

#2 We Will Rock You

Ingen er som Royal Caribbean Cruise Line garant for overdådige shows, og i 2017 er det verdenssensationen We Will Rock You, der er på plakaten på Anthem of the Seas. Oplev de største Queen-hits i en helt ny fortolkning på krydstogt til Bahamas og New York.

Celebrity Solstice

#3 Sol på græsplænen

Frisk, blødt, saftigt græs under dine fødder og udsigt til verdens smukkeste kyster. Kombinationen er blevet et varemærke for Celebrity Cruises, og har du ikke allerede oplevet det, er det nu, du skal gøre det – eksempelvis på krydstogt i Middelhavet, Stillehavet eller Caribien.

Vanuatu i Stillehavet

#4 Stillehavets øde øer

Royal Caribbean Cruise Line tilbyder i 2017 et virkelig spændende krydstogt fra Sydney til de komplet isolerede stillehavsøgrupper Ny Kaledonien, Loyalty Islands og Vanuatu. Kombiner med storbyliv, shopping og sightseeing i Sydney, Perth og Dubai.

Royal Caribbean Cruise Line

#5 The Dreamworks Experience

Børn og barnlige sjæle kan i 2017 møde de elskede figurer fra Dreamworks’ tegnefilmsunivers om bord på udvalgte Royal Caribbean-skibe. Deltag eksempelvis i skattejagter eller spis middag med pingviner, drager og trolde på krydstogt i Caribien med verdens største krydstogtskib, Harmony of the Seas.

FUJI-BJERGET MED SHIMIZU I FORGRUNDEN

#6 Østen

Få områder hitter mere i 2017 end Østen. Kystbyerne i eksempelvis Kina, Sydkorea og Japan er helt nye i krydstogtsammenhænge, og det er nu, du skal opleve dem. Følg eksempelvis den magiske rute fra Shanghai til Tokyo eller videre sydover til Hong Kong.

Se hvalene springe fra skibet

#7 Canadas 150 års fødselsdag

Canada fejrer sine 150 år som uafhængig nation i 2017, og det markeres året igennem over hele landet – bl.a. med fri adgang til alle nationalparker. Tag selv del i festlighederne på sommerkrydstogt fra Seattle, hvor du samtidig kan se hvalerne springe ud for din balkonkahyt.

Celebrity Solstice krydstogtskibet

#8 Den persiske have på Celebrity Solstice

I 2017 kan du booke en Aqua Class-kahyt om bord et af Celebrity Cruises’ Solstice-skibe og få eksklusiv adgang til helserestauranten Blu samt den vidunderlige persiske have i skibets spa. Slap af i stemningsfulde grotter og smårum med damp, tør varme og støvregn oven på en dag fuld af oplevelser.

 Geiranger Fjord, Norge

#9 Endnu flere ruter fra København

Du behøver ikke rejse den halve verden rundt for at få storslåede krydstogtoplevelser. I 2017 opruster flere af de bedste rederier med nye ruter fra København til Nordkap, Baltikum og de norske fjorde. Eller sejl i den helt anden retning på et vildt, transatlantisk krydstogt til New York!

Geiser, island

#10 Grønland og gejsere

Så kan du ved samme lejlighed opleve Grønlands indlandsis og Islands gejsere. Med afsejling direkte fra København bliver det ikke meget nemmere, og priserne er i et leje, hvor de fleste kan være med. De bedste ruter går via Skotland, Færøerne eller Canada.

Nordkap, Norge

#11 …og fra Hamborg

Bor du i Jylland, og er det de naturskønne norske fjorde, der frister, kan du også tage turen til Hamborg i stedet, hvorfra Norwegian Cruise Line tilbyder et magisk sommerkrydstogt til Nordkap med mulighed for at se midnatssolen danse over fjeldene.

Oasis of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line

#12 CATS

Andrew Lloyd Webbers musicalklassiker er en af verdens mest kendte og elskede, og nu kan du også opleve de musikalske katte synge og danse om bord Oasis of the Seas – eksempelvis på krydstogt til Mexico, Jamaica og Haiti. Det bliver en fest!

Norwegians Cruise Lines Splash Academy

#13 Splash Academy

Børn fra blot 6 mdr. til 12 år kan i 2017 gratis tilmelde sig Norwegian Cruise Line’s Splash Academy med masser af aktiviteter fra sanselege til cirkusoptrædener, temaaftener og billedkunst. Der er bl.a. dømt fri leg på sommerkrydstogt i Middelhavet.

Bora Bora

#14 Polynesien

Polynesien. Andet behøver vi ikke sige, før bountystrandene danser på nethinden. I 2017 kan du opleve bl.a. Bora Bora, Hawaii og Tahiti på krydstogt fra Los Angeles med Princess Cruises – naturligvis i balkonkahyt, så du får den bedste udsigt og sol på næsen undervejs.

Dubai Skyline

#15 Moderne mystik

Med Celebrity Constellation kan du i 2017 komme helt tæt på nogle af Mellemøstens og Asiens mest topmoderne og traditionsrige byer. Krydstogterne har udgangspunkt i enten Abu Dhabi eller Singapore og stopper i bl.a. Oman, Thailand, Sri Lanka og Indien.

Royal Caribbean Cruise Lines børneklub

#16 Særbehandling for babyer

Hos Royal Caribbean Cruise Line oplever småbørn over 6 mdr. ultimativ forkælelse med hyggelige legegrupper og mulighed for at forudbestille bleer, vådservietter og økologisk babymad. Tag eksempelvis junior med til det østlige Middelhav – så er flyveturen heller ikke så lang.

Blu Restaurant, Celebrity Cruises

#17 A Taste of Film

Sæt dig godt til rette på tagterrassen, og gør dig klar til en biografoplevelse som aldrig før. Celebrity Cruises introducerer i 2017 filmforevisninger med ledsagende middag, hvor menuen og vinkortet er nøje sammensat for at understøtte filmens historie og kulisse. God fornøjelse!

Kenneth Koustrup Christiansen

Kenneth Koustrup Christiansen (f. 1977) har været salgschef i krydstogtsafdelingen hos Nyhavn Rejser siden januar 2016. Kenneth er udlært kok og startede sin krydstogtskarriere på Oslobåden. Siden har han sejlet verden tyndt både privat og professionelt med alverdens forskellige rederier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *